Page 9 - THM TEORİ VE UYGULAMASI 12
P. 9
İÇİNDEKİLER
1. ÜNİTE: DİNÎ TÜRLER ............................................................... 13
1. ÜNİTE KONULARI........................................................................ 13
ÜNİTE
DİNÎ TÜRLER
1.1. İLAHİ ................................................................................... 14
1.2. SEMAH ................................................................................ 28
Okuma Metni: ATATÜRK’ÜN KERBELA MERSİYESİ
HATIRASI ............................................................................ 46
Kontrol Listesi ...................................................................... 47
ÜNİTE KONULARI
1.1. İLAHİ
ÖLÇME DEĞERLENDİRME.................................................48
1.2. SEMAH
13
2. ÜNİTE: USUL-ÖLÇÜ .................................................................50
2. ÜNİTE KONULARI........................................................................ 51
ÜNİTE
USUL/ÖLÇÜ
2.1. BİRLEŞİK DOKUZLU (AKSAK) ........................................... 52
Kontrol Listesi ....................................................................... 73
2.2. KARMA ONLU (CURCUNA-LENK FAHTE-ÇENGİHARBİ) .. 75
Kontrol Listesi ...................................................................... 89
Okuma Metni: PİR SULTAN ABDAL ..................................... 98
ÜNİTE KONULARI
2.1. BİRLEŞİK DOKUZLU (AKSAK)
ÖLÇME DEĞERLENDİRME................................................100
2.2. KARMA ONLU (CURCUNA-LENK FAHTE-ÇENGİHARBİ)
51
3. ÜNİTE: MAKAMSAL MÜZİK ................................................102
3. ÜNİTE KONULARI ......................................................................103
ÜNİTE
MAKAMSAL MÜZİK 3.1. SABA MAKAMI ....................................................................104
Okuma Metni: GELENEKSEL TÜRK HALK MÜZİĞİ ...........106
Kontrol Listesi ......................................................................115
3.2. SEGÂH MAKAMI ................................................................ 116
Kontrol Listesi ..................................................................... 128
ÜNİTE KONULARI
3.1. SABA MAKAMI
3.2. SEGÂH MAKAMI 3.3. HÜZZAM MAKAMI ............................................................. 129
3.3. HÜZZAM MAKAMI
Kontrol Listesi ..................................................................... 137
ÖLÇME DEĞERLENDİRME ............................................... 138
103
8