Page 105 - Tasarım Odaklı Düşünme ile Proje Hazırlama
P. 105

EKMEK İSRAFI HESAPLAMA TABLOSU







                 ÖRNEK AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜ                                                            PROTOTİP ÖNCESİ                                                       PROTOTİP SONRASI




                                                                                   Tüketilen Ekmek      Çöpe Atılan Ekmek                                Tüketilen Ekmek       Çöpe Atılan Ekmek
          Tarih             Yemekler                                                    Sayısı                Sayısı               Kişi Sayısı                 Sayısı                Sayısı              Kişi Sayısı

                             Tavuk Sote


                             Pirinç Pilavı
          2 Mart
                             Dövme Çorbası

                             Tulumba Tatlısı


                             Kış Türlüsü

                             Bulgur Pilavı
          3 Mart
                             Mercimek Çorbası

                             Portakal


                             Yuvarlama

                             Meyhane Pilavı
          4 Mart
                             Ezogelin Çorbası


                             Kakaolu Puding

                             Lahmacun


                             Salata
          5 Mart
                             Mercimek Çorbası

                             Ayran


                             Fırın Tavuk

                             Pirinç Pilavı
          6 Mart
                             Sultan Çorbası

                             Revani
   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110