Page 106 - Tasarım Odaklı Düşünme ile Proje Hazırlama
P. 106

EKMEK İSRAFI HESAPLAMA TABLOSU







 ÖRNEK AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜ  PROTOTİP ÖNCESİ                 PROTOTİP SONRASI




 Tüketilen Ekmek   Çöpe Atılan Ekmek     Tüketilen Ekmek      Çöpe Atılan Ekmek
 Tarih  Yemekler  Sayısı  Sayısı  Kişi Sayısı  Sayısı                Sayısı              Kişi Sayısı

 Tavuk Sote


 Pirinç Pilavı
 2 Mart
 Dövme Çorbası

 Tulumba Tatlısı


 Kış Türlüsü

 Bulgur Pilavı
 3 Mart
 Mercimek Çorbası

 Portakal


 Yuvarlama

 Meyhane Pilavı
 4 Mart
 Ezogelin Çorbası


 Kakaolu Puding

 Lahmacun


 Salata
 5 Mart
 Mercimek Çorbası

 Ayran


 Fırın Tavuk

 Pirinç Pilavı
 6 Mart
 Sultan Çorbası

 Revani
   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111