Page 106 - Tasarım Odaklı Düşünme ile Proje Hazırlama
P. 106
EKMEK İSRAFI HESAPLAMA TABLOSU
ÖRNEK AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜ PROTOTİP ÖNCESİ PROTOTİP SONRASI
Tüketilen Ekmek Çöpe Atılan Ekmek Tüketilen Ekmek Çöpe Atılan Ekmek
Tarih Yemekler Sayısı Sayısı Kişi Sayısı Sayısı Sayısı Kişi Sayısı
Tavuk Sote
Pirinç Pilavı
2 Mart
Dövme Çorbası
Tulumba Tatlısı
Kış Türlüsü
Bulgur Pilavı
3 Mart
Mercimek Çorbası
Portakal
Yuvarlama
Meyhane Pilavı
4 Mart
Ezogelin Çorbası
Kakaolu Puding
Lahmacun
Salata
5 Mart
Mercimek Çorbası
Ayran
Fırın Tavuk
Pirinç Pilavı
6 Mart
Sultan Çorbası
Revani